Persoonlijke Dag retraite

Beleef een dag met volledige

Aandacht voor jou

In DRUNEN

 9:30 uur Een warm welkom

10:30 uur Roosreading van Olaf

13:00 uur Delen tijdens de lunch

14:00 uur Ademsessie van Margot

16:00 uur Thee met iets lekkers

16:30 uur Afsluiting

 

Zelfvertrouwen Retreat

Thema+

Meld je aan bij www.didie.nl

30 Oktober 2022

Hoe zou het zijn om weer te vertrouwen op jezelf?

Ontdek hoe je thuiskomt in je lichaam, hoofd en hart. Je leert in verbinding te zijn met je lichaam.

Jouw krachtveld, voelen dat je er bent. Vanuit een natuurlijke energie kom je tijdens deze retraite in verbinding met je innerlijke wereld.

Wat houdt de natuurlijke stroom precies in? Het is een intuïtieve ervaring waarbij je leert bewegen en vertrouwen op je eigen autonomie.

De ervaren teachers Margot Appelman en Olaf Janssen beschikken over de juiste tools om je te verbinden met alles wat je ervaart tijdens de retraite.

Met heel veel plezier richten ze hun aandacht op jouw natuurlijke energie om te ervaren wat jouw ruimte in je en buiten je is.

Een veilige plek om jezelf te zijn.

Laat je verrassen en leef vanuit je bronkracht.  Puur in het moment aanwezig zijn en voelen dat je er bent!

Ben je zover, dat je jezelf in het diepen durft te gooien en de controle los durft te laten? Dan is dit een geweldig moment om te gaan vertrouwen op je diepste innerlijke staat van ZIJN.

JOUW NATUURLIJKE STROOM

Recensie 10-07-2022

Margot is een heel fijne en warme gastvrouw tijdens de workshopdag. Ze staat me twee benen ferm op de grond en nodigt daarmee iedereen op respectvolle en warme manier hetzelfde te doen.

Direct is er een veilige sfeer waarbij iedereen mag zijn, met zijn of haar eigen stukken.

Margot deelt haar eigen omgaan met haar obstakels vrij, ter inspiratie en vanuit gelijkwaardigheid, wat maakt dat iedereen zich vrij voelt ook hierin hetzelfde te doen (of niet). Delen is het sleutelwoord.

Gedurende de dag vol ‘spelen’ ontstaat er ruimte: maskers vallen af, poses lossen op, en het vertrouwen in jezelf en de kosmos groeien op liefdevolle en vanzelfsprekende manier. Maar in alles is doorvoelen van wat gebeurt de weg daarnaartoe. Uit het hoofd, en gewoon ‘zijn’, vanuit het eigen hart. Het mooie is dat Margot dat niet voor je doet, maar enkel je faciliteert om dit zelf te doen. Daarmee laat ze je voelen dat je, ook na deze fijne dag, de zelfredzaamheid en mogelijkheid hebt om dat zelf ook te kunnen.

Fijne dag, Margot!

GrFr

Verbonden adem

Herstel je adem en versterk je immuunsysteem

Verbonden adem is een krachtige methode om gesloten ademhalingsgebieden te openen.

Oude vastzittende emoties, die opgeslagen liggen in het lichaam, komen in je bewustzijn en kunnen worden verwerkt en losgelaten. Hierdoor herstelt je natuurlijke ademhalingspatroon en de energie gaat vrijer stromen, waardoor je meer innerlijke rust en ontspanning ervaart.

Yinyoga Happy Psoas en 3.3

margot.appelman@gmail.comDe  Psoas oftewel de Iliopsoas is een spier, ook wel de stress spier genoemd in je lichaam. Deze bevindt zich tussen de onderzijde van de wervelkolom en de bovenkant van het dijbeen, dicht op het heup bot en verbindt je romp met je benen. zorgt voor balans, mobiliteit en flexibiliteit.

Stress spier

Herken je dat als je ergens van schrikt dat heel je lichaam verstijft, deze spier trekt dan samen. Als je in rust bent dan is het wel heel fijn voor de Psoas als deze spier zich kan ontspannen.  Maar het kan ook zijn dat je helemaal geen stress hebt en toch stijfheid ervaart in deze spier. Weinig beweging zorgt ervoor dat de psoas stijver wordt. Misschien moet je voor je werk veel zitten en als je dan ook nog een stressvolle baan hebt kan de Psoas het heel zwaar krijgen.

De psoas  ook wel Spier van de

Ziel genoemd

De psoas spier reageert op stress en slaat de onderliggende emotie ervan op. Zo kan het gebeuren dat je emoties loskomen wanneer je tijdens de yin yoga stretcht op deze psoas spier. Je stretcht letterlijk de stress en de emoties los, waardoor je weer kan en mag gaan voelen voor een gezonde integratie in je lijf.

‍Deze happy Psoas workshop zorgt ervoor dat deze spier zich weer vrij voelt. Eenvoud van het verlengen van de spier.

Kijk maar naar de afbeelding dan kun je zien wat er gebeurt wanneer je psoas zich voortdurend samentrekt. De psoas verkort en gaat hierdoor trekken in onder andere je onderrug. Verder is de psoas door middel van bindweefsel verbonden met je middenrif, hierdoor zou het zelfs je ademhaling kunnen beïnvloeden

recensie

Margot neemt je mee de diepte in. Als je daar voor open staat, raad ik je zeker aan om met een van haar workshops of yogalessen mee te doen. Ik heb meegedaan aan de workshop Happy Psoas en heb dit als zeer prettig ervaren. Haar manier van les geven voelt ongedwongen en vrij waardoor je je snel op je gemak voelt. Dankjewel Margot, voor jouw enthousiasme, wijsheid en spirituele begeleiding. Liefs Lisa

Op aanvraag

Loop je eigen WIJZE pad