Dit gun ik iedereen……….

ruimte en ontspanning

Uit mijn eigen ervaring kan ik je zeggen dat mijn ademhaling een fantastisch bewust afgestemd instrument is geworden.

10 jaar geleden heb ik met mensen mogen werken die vaak met trauma gerichte stukken kwamen. Hiervoor heb ik toen eerst zelf een traject gelopen voordat ik ging assisteren en begeleiden. Een intensieve scholing waar ik onder andere in aanraking kwam met de verbonden adem.

Door verbonden te ademen en met hulp van ervaren ademcoaches kreeg ik steeds meer ruimte. Pijnlijke ervaringen en diep verdriet die spanningen in mijn lichaam deed oplossen. Wat ik heel wonderlijk vond was dat je niet het hele verleden op tafel hoefde te leggen… Het lichaam is zo intelligent die weet precies hoe het zich op bepaalde gebieden in het lichaam weet te openen en te ontspannen. In een onbewust leven die ik ooit leefde zat er heel wat stress in mijn lijf.  Door verbonden te ademen wist mijn lichaam dus toegang te krijgen in gesloten gebieden waardoor deze vast gezette gebieden weer konden openen en gaan stromen.

Uiteindelijk heb ik zelf de ademopleiding gevolgd in 2016. Vanaf die tijd met heel veel plezier mensen gaan begeleiden naar een open verbinding met zichzelf. Lang leven, de verbonden adem!

Vast zittende stukken, spanningen in mijn lijf werden dus gereleased, hoe uitte zich dat?

  • een diepe innerlijke rust en stilte,
  • ontspanning en vrijer gevoel in mijn lichaam,
  • Lichte astma die verdween,
  • Me vitaler voelde dan ooit,
  • onderdrukte gevoelens en emoties die vrij kwamen
  • angst en spanning verdween na een aantal sessies
  • ruimte en vrijheid in het lichaam,
  • meer in het moment aanwezig.

VERBONDEN ADEM CIRKEL

ZONDAG 31 JULI 2022

Herstel je adem en versterk je immuunsysteem

Verbonden adem is een krachtige methode om gesloten ademhalingsgebieden te openen.

Oude vastzittende emoties, die opgeslagen liggen in het lichaam, komen in je bewustzijn en kunnen worden verwerkt en losgelaten. Hierdoor herstelt je natuurlijke ademhalingspatroon en de energie gaat vrijer stromen, waardoor je meer innerlijke rust en ontspanning ervaart.

leef je ademruimte

Tijd: 14:30-16:30 /17:00 uur

voor  max. 12 personen

Waar:  Medifit Drunen in de yogaruimte

Ademcoach: Margot Appelman

Mail: margot.appelman@gmail.com

Kosten:  €35,- voor leden Medifit  €45,- euro voor niet leden