Dit gun ik iedereen……….

ruimte en ontspanning

Vanuit mijn eigen ervaring kan ik je zeggen dat mijn ademhaling nu een fantastisch bewust afgestemd instrument is geworden.

10 jaar geleden heb ik mensen mogen ondersteunen die vaak met trauma gerichte stukken kwamen. Door mijn eigen innerlijke stukken te onderzoeken en deze aandacht te geven kon ik uiteindelijk loslaten en alle maskers afzetten. Een intensieve scholing waar ik onder andere in aanraking kwam met de verbonden adem.

Door verbonden te ademen en met hulp van ervaren ademcoaches kreeg ik steeds meer ruimte. Pijnlijke ervaringen en diep verdriet die spanningen in mijn lichaam deed oplossen. Het lichaam is zo intelligent die weet precies wat het moet doen. In een onbewust leven die ik ooit leefde zat er heel wat stress in mijn lijf.  Door verbonden te ademen wist mijn lichaam dus toegang te krijgen in gesloten gebieden waardoor deze vast gezette gebieden weer konden openen en gaan stromen.

Uiteindelijk heb ik zelf de ademopleiding gevolgd in 2016. Vanaf die tijd met heel veel plezier mensen gaan begeleiden naar een open adem verbinding met zichzelf. Lang leven, de verbonden adem!

Dit heeft de verbonden adem mij allemaal gebracht:

 • een diepe innerlijke rust en stilte,
 • ontspanning in mijn lichaam,
 • Lichte astma die verdween,
 • Me vitaler voelde dan ooit,
 • onderdrukte gevoelens en emoties die vrij kwamen,
 • angst en spanning verdween na een aantal sessies,
 • ruimte en vrijheid in het lichaam,
 • meer in het moment aanwezig,
 • het heeft me meer in mijn kracht gezet,
 • beter kunnen voelen,
 • weer goed kunnen slapen,
 • meer energie

VERBONDEN ADEM CIRKEL

Elke maand een ademcirkel in Medifit Drunen zie pagina workshops

Herstel je adem en versterk je immuunsysteem

Verbonden adem is een krachtige methode om gesloten ademhalingsgebieden te openen.

Oude vastzittende emoties, die opgeslagen liggen in het lichaam, komen in je bewustzijn en kunnen worden verwerkt en losgelaten. Hierdoor herstelt je natuurlijke ademhalingspatroon en de energie gaat vrijer stromen, waardoor je meer innerlijke rust en ontspanning ervaart.

leef je ademruimte

Datum zondag 11 September

Tijd: 14:30-16:30 /17:00 uur

voor  max. 8 personen

Waar:  Medifit Drunen in de yogaruimte

Ademcoach: Margot Appelman

Mail: margot.appelman@gmail.com

Kosten:  Voor leden Medifit 40,- incl. BTW

Kosten: Voor niet leden 49,- incl. BTW