Ademsessie – Judith van den Tillaart

De ademsessie brengen mij dichter bij mezelf en ik ben erg blij dat ik via Margot deze manier van ademen heb leren kennen. Fysieke blokkades zijn voelbaar, beladen emoties komen naar boven en vastzittende patronen worden beetje bij bee

tje losgelaten. Na elke ademsessie voel ik me een stukje ‘lichter’ en heb ik iets achter me mogen laten wat niet meer dient. Ik voel meer rust en zachtheid en kan beter in het moment blijven.

Ik ervaar Margot als een erg prettige ademcoach. Ze kan erg goed afstemmen, waardoor ze iedere keer weer de juiste dingen zegt en de ‘venijnige’ drukpunten weet aan te raken. Hierdoor worden de ademsessies nog intenser. Dank je lieve Margot, voor alle fijne sessies die ik bij jou heb mogen ontvangen. En er zullen er zeker nog meer volgen:)

Ademsessie – Jemi Venbroek

Margot gaf mij aan het begin van de ademsessie direct een vertrouwd gevoel wat zij met haar ogen uitstraalt. Hierdoor kon ik mij gemakkelijker overgeven en kon ik vastberaden de ademsessie beginnen.
Tijdens het ademen ondersteunde Margot mij en vertelde dat ik het goed deed, dit zorgde ervo

or dat ik nog meer in mijzelf kon afdalen. Wanneer ik op een bepaald moment minder diep ademde of stopte moedigde zij mij aan om verder te ademen. Voornamelijk naar de gebieden in mijn lichaam die ik vast heb gezet of waar blokkades zitten had Margot oog voor.
Tijdens de ademreis gaf zij mij het vertrouwen om echt naar deze plekken toe te ademen en de blokkades onder ogen te zien en te transformeren. Zij gaf op de plekken van de blokkades lichte druk en moedigde mij aan om naar deze blokkades in mijn lichaam te ademen. Aan het einde van de ademreis ving Margo mij liefdevol op en kreeg ik van haar de aanraking die ik als baby en kind zo erg had gemist. Deze ademreis heeft mij meer vertrouwen gegeven om voor het leven te kiezen, dieper te ademen, mijzelf liefde te geven en inzicht gegeven in bepaalde blokkades die ik in mijn lichaam vasthield.
Margot je bent een topper!

Ademsessie – Josine Nijkamp

Ademsessie bij Margot, meteen geïnteresseerd en nieuwsgierig. Zou een sessie willen ervaren, maar had wel vragen m.b.t. mijn gezondheid.
Een aantal jaar geleden heb ik een hartinfarct gehad en slik sindsdien de nodige medicatie om herhaling te voorkomen.
Margot vertelde dat je tijdens een ademsessie continue verbonden moet ademen, had daar vraagtekens bij of dat voor mijn hart geen problemen zou geven.
Het was geen probleem, de eerste sessie was snel gepland!
Mijn ervaring was erg positief, Margot legde duidelijk uit hoe het zou gaan, de sfeer was relaxt en gaf me een heel vertrouwd gevoel, ik kon me goed ontspannen en helemaal richten op mijn ademhaling. Wat ik ervaarde waren tintelingen in mijn handen, maar had geen last van bv hartkloppingen.
Fijn om de diepe ademhalingen rustig af te bouwen met mooie muziek. Waar ik voor de ademsessie last van had was dagelijks erg slecht in slaap te vallen, lag uren wakker…..
Om wat aan mijn slaapprobleem te doen kreeg ik van Margot  het advies om elke avond, als ik naar bed ga , 10 minuten verbonden te gaan ademen zoals tijdens de sessie. Dit ben ik gaan doen en vanaf dat moment is het slaapprobleem over, ben er ontzettend blij mee.
Door mijn positieve ervaring kan ik zeker andere mensen aanraden een ademsessie te volgen.
Margot heeft een warme uitstraling, is professioneel en stelt je op je gemak.

Ademsessie – Branko

Toen ik bij Margot een adem sessie ben gaan doen wist ik van tevoren helemaal niet wat mij te wachten stond. En al helemaal niet wat ik eraan zou kunnen hebben. Kon je door een adem sessie van iets afkomen, of persoonlijke groei meemaken?
En daar ging de korte intake wel over, zou ik ergens aan willen werken? Ja ik heb wel iets waaraan ik zou willen werken. Op mijn werk is het belangrijk om mijn mannetje te staan, impact te maken en mensen te kunnen overtuigen van vernieuwingen. Oke zei Margot, ga maar even liggen en volg mijn aanwijzingen goed op: “haal diep adem in en snel uit”. Het ritme moest zo zijn: 2 tellen inademen en 1 tel uitademen. De uitademing moest zo laag mogelijk naar de onderbuik. Dat viel allemaal nog niet mee, zeker niet omdat de adem sessie zo’n 45 minuten duurde! Maar Margot heeft mij zo goed begeleid en mij op me gemak gesteld dat ik min of meer in trance die drie kwartier heb meegemaakt.
Heb ik resultaat gehad? En of! Twee dagen na de sessie heb ik op ieder terrein waarbij ik mijn mannetje moest staan geweldig resultaat geboekt:
– weinig woorden nodig gehad om mijn boodschap te verkondigen
– eenvoudig om mijn visie uiteenzetten
– energiek
– zelfverzekerd
– durf
– vrolijk en positief gestemd
Dit alles is nu een maand geleden en nog steeds pluk ik de vruchten van die sessie in maart.
Ik dank Margot uit het diepst van mijn hart voor deze fantastische ervaring en ik weet zeker dat ik nog een paar keer een adem sessie van haar wil krijgen.