Over Mij

Margot Appelman

Hallo… ik zal mij even voorstellen, mijn naam is Margot Appelman.

. “Jij maakt de wereld net iets mooier door jezelf te ZIJN!”

Als kind vroeg ik mij al af, wie ben ik? Waarom ben ik hier op aarde?

In de loop van tien tallen jaren bewoog ik mee in de mensen massa en was me enigszins niet bewust. Ik geloofde de media, ik geloofde in de wetenschap ik geloofde in het systeem.

Het verdiepen in de waarheid werd een bewustzijns studie en ik kwam er achter dat iedereen zijn waarheid heeft en leeft. Leven in be-wust zijn of on-bewust- zijn.
Mijn waarheid….. hoe wilde IK die leven? Ik werd me bewust dat ik een hele grote invloed had op mijn denken.. zo wel, zo niet…

Dankbaar voor de trauma’s, verlies en scheiding, hierdoor heb ik de kans gekregen om te kunnen groeien.
10 jaar geleden ben ik begonnen met een diepe verbinding te maken met mijzelf, mijn bewustzijn groeide. De reis naar het Altai gebergte in Siberië met Janosh heeft mijn masker laten vallen. Heb een diepe connectie met Sjamanen. Boeken waarvan Eckhart Tolle en nog een heleboel inspirerende schrijvers hebben mijn leven verrijkt. Iedere dag bewust van de  keuze mogelijkheden.

Voor nu houdt de bevrijding van de mens me bezig.

Mensen kan ik vrij snel doorgronden hoe ze in het leven staan. Mijn talent is dat ik hierdoor de ander vanuit kracht kan laten ervaren en stimuleren wat ze willen. Ik mag anderen dus laten zien wat zij willen. Dit verweef ik in mijn werk en privé.
Gepassioneerd geef ik workshops in de natuur. Mensen mee nemen op een spelende en lichte manier zodat ze zichzelf kunnen ervaren in het ritme van hun eigen natuur.

Mijn levensmissie is om mensen te inspireren, datgene te doen waar ze goed in zijn of blij van worden.
Dat ze weer gaan stromen en levensplezier kunnen ervaren.
Leven vanuit jouw unieke zelf, is moeiteloos ZIJN.