Yin yogadocente & Ademcoach

Hoi wat leuk dat je op deze site bent gekomen.

In mijn leven heb ik veel mogen ervaren. In een noten dop iets over het verleden.

Ik ben opgegroeid in verschillende Stayokay plekken, mijn ouders waren daar beheerders van. Grotendeels een fijne jeugd gehad en heel veel ruimte. In mijn tienerjaren was het niet altijd makkelijk thuis en ben ik vaak de harmonie drager geweest.

Heel wat jaren heb ik gewerkt als kraamverzorgster, samen met mijn ex partner een zorgboerderij opgezet voor mensen met een beperking. De boerderij het land, onze hond de heerlijke eigenwijze ezels en de grappige slimme Kunne kunne varkens , geitjes, kippen, konijnen, leen kalfjes en lammetjes, het was mijn lust en mijn leven. Na mijn scheiding heb ik alles losgelaten. Het was een intensieve leerzame periode dankbaar voor deze ervaring. Het heeft me veel innerlijke groei gebracht.

Ik heb me omgeschoold in het yinyoga werk en de ademopleiding heeft me heel wat bevrijding gegeven van al de vastzittende energieen die nog in mijn systeem waren opgeslagen.

Door alles bewust te doorvoelen, doorleven voel ik steeds meer bevrijding in mijzelf. Iedere dag met aandacht omgaan in het moment. Zeer fascinerend en ervaar nu meer wie ik echt ben.

Ik geef Yin Yoga, ademwerk in groepen en 1 op 1 sessies, workshops en retraite dagen. Daarnaast ben ik 20 jaar energetisch therapeute.

Ik geef nu nog af en toe stoelyoga aan dementerende ouderen.

Ik ervaar dagelijks de rijkdom van echte verbinding met mijn maatje, kinderen, familie en vrienden. Ik houd van mens en dier en in mijn vrijetijd ben ik het graag in de natuur.

Yin-Yoga, meditatie, ademwerk, enthousiast en met aandacht zal ik je meenemen in een reis naar binnen, in het voelen en waarnemen.  Je bewust worden van je gedachtenkracht, spanning en ontspanning.

“Jij maakt de wereld net iets mooier door jezelf te ZIJN.”

Als je ooit mijn naam hoort, Margot Appelman, zou ik het geweldig vinden als we elkaar mogen ontmoeten, ik ben oprecht benieuwd naar jou.

Tot ziens.